Dan Lucaciu, antrenor la Viitorul Zalău

După ce a antrenat mai bine de şapte ani grupele de copii şi juniori de la FC Zalău, Dan Lucaciu a ajuns la o înţelegere cu managerul CS Viitorul, Daniel Sabău, devenind antrenor în cadrul clubului începând din această iarnă

Cu toate ca a fost rechemat la FC Zalău în această iarnă, antrenorul Dan Lucaciu nu a dorit să mai colaboreze cu oficialii clubului de sub Meseş, după ce conducerea l-a anunţat în vara anului trecut că renunţă la serviciile sale. Unul dintre motivele pentru care Lucaciu a refuzat să se întoarcă la FC Zalău este faptul că, tot în această iarnă, a primit o ofertă şi din partea managerului clubului Viitorul Zalău, Daniel Sabou. „Dan Lucaciu este un antrenor cu experienţă, care deţine Licenţa B – UEFA, iar la FC Zalău a avut rezultate bune cu grupele pe care le-a antrenat. Este şi profesor de educaţie fizică şi sport, ceea ce înseamnă că este şi un bun pedagog. Intenţionez de mult timp să mai aduc un antrenor la club şi cred că, în aceste moment, cel mai potrivit este Dan Lucaciu”, ne-a declarat Sabou.
Deşi a antrenat mai bine de şapte ani grupele de copii şi juniori de la FC Zalău, Lucaciu nu regretă deloc despărţirea de clubul condus de Ion Morar. „Mă bucur că am ajuns la un club unde se doreşte performanţă şi sper ca împreună cu ceilalţi antrenori din cadrul clubului să obţinem rezultatele dorite. Sper să fie o alegere de bun augur şi o colaborare de durată”, a precizat Dan Lucaciu.
Alături de antrenorul Marius Paşca, Dan Lucaciu a devenit antrenor la FC Zalău încă din anul 2006, odată cu înfiinţarea clubului. De-alungul anilor, acesta a pregătit atât grupele de copii, cât şi cele de juniori republicani.
Lucaciu şi-a început activitatea încă din această săptămână, aflându-se în aceste zile în cantonament la Băile „1 Mai” cu Viitorul Zalău.
„Venim de câţiva ani în această locaţie, pentru că avem condiţii foarte bune atât de pregătire cât şi de cazare, iar copiii se simt foarte bine aici”, a mai spus managerul Daniel Sabou.

 

Leave a Comment